Ervaringen

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

Pittige behandeling

Allereerst weer hartelijk bedankt voor je tijd en gezelligheid. Dit was een pittige behandeling. Ik vond dat je een prettige stem had, die mij veilig gevoel boor. We begonnen met gronden, dat vond ik fijn. En je wist me ook met humor telkens weer terug naar mezelf te krijgen, want ik had de neiging om voor het thema weg te lopen. Ook toen ik een paar keer naar voren viel, gaf je aan dat ik het maar moest laten gebeuren, dus het geruststelmoment was weer heel goed aanwezig. Na de behandeling voelde ik nog steeds een hoge trilling, maar wel geaard. Ik voel dat dit in balans brengen van denken en doen nog steeds doorwerkt. Mijn hoofd zoekt nu echt contact met mijn tenen en mijn onderbenen en zijn blij dat ze aandacht krijgen. Dank je wel lieve Henny

L. I. onbekend

Behoefte om te wandelen!

Toen ik thuis kwam had ik zo de behoefte om te wandelen! Dus heb ik me omgekleed en ben naar buiten gegaan. En het voelde als een toetje. Jouw behandeling was de hoofdmaaltijd en de wandeling het toetje. Ik voelde dat ik dit echt nodig had en het verlengde van jouw behandeling. Ik voelde alles nog doorwerken. Zo bijzonder. De hoofdpijn is inmiddels voor 100% verdwenen!

T. S.

Fijne behandeling

Vanmiddag een fijne behandeling gehad bij 'NU 4 YOU'. Dank je wel lieve Henny

R. P.

Enorm geholpen

NU 4 YOU ( Henny) heeft mij enorm geholpen de goede weg weer te vinden. Ik was moe, snel geïrriteerd en een extreem kort lontje, aan het einde van mijn energie. Henny heeft mij geholpen de goede weg weer te vinden, mezelf weer op te laden en weer strijdbaar durven zijn. Ik raad echt iedereen haar therapie aan. Het zijn momenten van rust, de rotzooi opruimen en vooruit kijken. Ze neemt je aan de hand maar toch moet je het zelf doen. Henny je bent een topper in je vak en dankzij jou zie ik de toekomst een stuk zekerder en gelukkiger tegemoet.

G. K.